21.11.2014 07:06

ČHS 2015 - informace z ústředí bez info k Alpskému spolku

Zdravíme ze Strahova,

a posíláme vám informace o členských příspěvcích ČHS na rok 2015.

Členské příspěvky se oproti roku 2014 nemění, jejich výše pro rok 2015 je:

Děti a mládež do 18 let (nar. 1997 a později) - 100 Kč

Děti a mládež do 18 let, kdy alespoň jeden rodič je členem ČHS – zdarma

Junioři od 19 do 25 let (nar. 1990 – 1996) – 300 Kč

Dospělí od 26 do 60 let (nar. 1955 – 1989) – 400 Kč

Senioři nad 60 let (nar. 1954 a dříve) - zdarma

 

Členské průkazy můžete objednávat od 1. prosince 2014.

Pro objednávání průkazu můžete využít stejný postup jako dosud:

- zaslat na e-mail ladislava.homolkova@horosvaz.cz objednávkový formulář (viz příloha, slouží i pro objednání pojištění) a uhradit členské příspěvky převodem na náš účet. Průkazy zašleme na vámi udanou adresu poštou,

- vyřídit vše osobně na sekretariátu ČHS (platba pouze v hotovosti, okamžité vystavení průkazů).

Pokud budete chtít vyřídit průkazy pro oddíl osobně na sekretariátu, objednejte průkazy předem a domluvte se, kdy budou připraveny. Urychlíte tím práci sekretariátu.

Upozorňujeme, že objednávkový on-line formulář na webu je určen pouze pro individuální členy! Používejte obvyklou tabulku určenou pro hromadné objednávky pro oddíly.

Upozorňujeme, že od 1.12.2014 je možno provádět platby pouze převodem či vkladem na účet nebo v hotovosti na sekretariátu. Prosíme o pochopení, že platby poštovními poukázkami již nebudeme kvůli komplikacím s jejich dešifrováním akceptovat. 

Pokud mají někteří členové vašeho oddílu poslední platný průkaz ČHS na rok 2013, doporučujeme objednat pro ně členský průkaz do konce letošního roku; jinak jim skončí členství z důvodu neplacení členských příspěvků.

V souvislosti s objednáváním členských průkazů na rok 2015 prosíme, abyste zkontrolovali počet členů vašich oddílů, a pokud zjistíte, že je nižší než pět, abyste kontaktovali sekretariát. Oddíl ČHS musí mít podle stanov nejméně 5 členů, oddíly s nižším počtem členů budou navrženy ke zrušení. O případném návrhu na zrušení budou dotčené oddíly informovány.

Na příští rok bude opět možné pořídit si kombinované členství v ČHS a Alpenverein Österreich. O konkrétních podmínkách vás budeme informovat nejpozději do konce listopadu.

Spolu s členským průkazem si můžete objednat také cestovní pojištění u Pojišťovny UNIQA a.s., jehož podmínky i ceny zůstávají stejné jako v roce 2014. Informace naleznete na našem webu, kde naleznete i objednávkový on-line formulář https://www.horosvaz.cz/pojisteni/. O nabídce dalšího pojištění vás budeme informovat později, jakmile budeme mít informace od našich partnerů.

Závěrem prosíme, abyste sekretariát včas informovali o změnách týkajících se vedení oddílu (volba nového předsedy) a o změně kontaktních údajů, které evidujeme v členské databázi. Platné kontaktní údaje jsou nezbytnou podmínkou pro to, abychom s vámi mohli komunikovat a zaslat vám např. členské průkazy či Ročenku ČHS. Změnu kontaktních údajů a některých dalších informací, které jsou u vašeho oddílu uvedeny na webu ČHS https://www.horosvaz.cz/oddily-chs/ , můžete provést sami. Pokud jste zapomněli přístupové heslo, pošleme vám je.

Podrobné informace k členským průkazům včetně platebních údajů naleznete na našem webu. Pokud budete mít nějaké další dotazy, obraťte na sekretariát, poradíme vám.

 

Přejeme všem krásný víkend

Radana Plevková

sekretariát

Český horolezecký svaz

Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6

www.horosvaz.cz

—————

Zpět