19.11.2010 07:27

nabídka HUMI Outdoor pro členy ČHS

Ahoj,

co takhle se vybavit na zimní sezónu nebo sehnat zajímavé dárky pod vánoční stromeček za super cenu?

HUMI Outdoor přichází s exkluzivní nabídkou pro všechny oddíly ČHS. Členové všech těchto oddílů si mohou objednat výrobky HUMI Outdoor za výrazně nižší ceny – velkoobchodní ceny s daní. Zboží můžete využít jako jednotný oddílový dres nebo můžete objednávat různé vybavení pro jednotlivce. Stačí si zboží objednat na e-mailu sales@humi.cz a „přihlásit“ se o speciální slevu s tím, že jednáte za daný oddíl ČHS.

Na našich webových stránkách www.humi.cz naleznete aktuální kompletní sortiment a v příloze tohoto mailu ceník se zvýhodněnými cenami.

HUMI Outdoor – www.humi.cz

 

Kokrétní nabídku zboží včetně cen naleznete v příloze tohoto mailu, já pouze doplňuji:

  • Nabídka je určena výhradně pro členy horolezeckých oddílů ČHS, kteří mají platný průkaz ČHS, tj. průkaz na rok 2010 nebo na rok 2011.
  • Nabídku je možno využít od nynějška do konce roku 2011.
  • Zboží, které si členové Vašich oddílů vyberou, objednávejte vždy za celý oddíl hromadně, a to prostřednictvím e-mailu sales@humi.cz.
  • Do předmětu zprávy uveďte "Sleva pro oddíl ČHS", aby bylo možno Vaši objednávku snadno identifikovat.
  • V e-mailu uveďte kromě specifikace objednávaného zboží (velikost, cena, počet kusů) také jmenný seznam členů, pro které je zboží určeno, a adresu, na kterou bude zboží pro oddíl zasláno.

Zdravím

Božena Valentová, tajemnice ČHS

 

Zde je  Ceník.

—————

Zpět